MA-FRA 1965г.

MA-FRA е добре позната италианска марка, която предлага висококачествени продукти за грижа за автомобила повече от 55 години. Основана през 1965 г. от Франко Матиоли, MA-FRA си е изградила репутация за съвършенство в автомобилната индустрия, благодарение на техния ангажимент към качеството и иновациите.
Отдадеността на MA-FRA към удовлетвореността на нуждите на клиентите се отразява в тяхната широка гама от продукти за грижа за автомобила, които отговарят на нуждите на всеки собственик на автомобил, автомивка или шоурум. От високоефективни почистващи препарати и обезмаслители до вакси и полири, MA-FRA предлага продукти, които са специално проектирани да почистват, защитават и подобряват външния вид на всеки автомобил.

Ключовият фактор на MA-FRA е техният ангажимент към качеството и иновациите. Марката използва най-съвременни технологии и най-новите научни изследвания, за да разработи нови и ефективни продукти за грижа за автомобила. Техният екип за изследване и развитие работи неуморно, за да създаде продукти, които са не само високоефективни, но и безопасни и екологични.
MA-FRA се ангажира да гарантира, че всички техни продукти отговарят на най-високите стандарти за качество и безопасност. Марката притежава различни сертификати и акредитации, като сертификат за система за управление на качеството ISO 9001, който гарантира, че техните продукти са произведени в съответствие със строги стандарти за качество.

В допълнение към качеството, MA-FRA се ангажира и с устойчивостта. Марката е реализирала различни инициативи за намаляне на въздействието си върху околната среда, като например използването на екологични съставки и опаковъчни материали. Отдадеността на MA-FRA е отразена в сертификацията на системата за управление на околната среда ISO 14001, която признава усилията на марката да минимизира отпечатъка си върху околната среда.

Качество, иновации и устойчивост спечелиха на марката лоялна клиентска база в Италия и световен мащаб. Клиентите оценяват висококачествените продукти на марката, както и тяхната ангажираност към екологичната отговорност. Продуктите на MA-FRA се продават в над 80 страни по света и марката продължава да разширява глобалният си обхват.

MA-FRA успешно са изградили репутация за отлични постижения в автомобилната индустрия, благодарение на тяхната отдаденост към качеството, иновациите и устойчивостта. Със своя фокус върху качеството, иновациите и устойчивостта MA-FRA ще продължи да бъде лидер в автомобилната индустрия за много години напред.

Federlavaggi
MA-FRA е един от членовете-учредители на Federlavaggi, която има, сред своите първични и незаменими цели, да преследва и прилага професионализъм в заводите: следователно качеството става задължителна и незаменима стъпка, която трябва да бъде предоставена на крайния клиент.