Maniac Line: Продукти за Авто Маниаци


MANIAC LINE,
детайлинг за истински маниаци

Искате ли да се погрижите за страстта си без компромис? Maniac Line е новата линия на Mafra, предназначена за истинските ентусиасти в автомобилната грижа. Mafra отново вдига летвата, благодарение на Maniac Line със своите 14 продукта, които гарантират най-доброто за интериор и екстериор. Резултати, сравними с професионалните детайлъри.

Maniac Line вдигна много шум около себе си… Новата продуктова линия е разработена изцяло от Mafra в сътрудничество с детайлъри от най-висок клас, за да отговори на изискванията на истинските автомобилни ентусиасти. Тези, които често не са задоволени с традиционната продуктова линия. Можем да го наречем „Капсулна Колекция“!

Грижата за автомобила повече от хоби ли е? Колата Ви трябва да е перфектна до най-малкият детайл? Maniac Line е за Вас! Maniac Line е предназначена за маниаци на естетиката, екстремните любители на автомобили, търсачи на перфектите детайли и ентусиастите в детайлинга.

Марката е създадена с цел да разшири предлаганото и потребителското изживяване на автомобилните ентусиасти. Maniac Line предлага детайлинг за всеки и не е конкурент на продуктите #Labocosmetica, предназначена за професионални детайлъри. Maniac Line е произведен в Италия и предлага сигурност, професионални и безопасни резултати върху всяка материя и повърхност. С Maniac Line, дори и най-взискателните ентусиасти, като Вас, ще може да намери своята „комфортна зона“ за лесна обработка на детайли с професионално изпълнение.

Погрижете са за Вашата страст, без компромис!

Maniac Line предлага 14 различни продукта, които покриват всяка стъпка от почистване и третиране за интериор и екстериор. Нашите учени вече разработват нови формули. Продължавайте да ни следите!

Интериорна обработка

Почистването на интериора включва няколко добре дефинирани фази и новата линия Maniac Line винаги гарантира перфектни резултати.

  • Почистване на кожа, текстил и мокети: Interior Cleaner Purifier е разработен точно за това и е тестван за да гарантира пълна дезинфекция. За повърхности от Alcantara® решението е Alcantara® Cleaner, който деликатно почиства в дълбочина, предпазвайки третираната повърхност. All Purpose Cleaner е ефикасно решение за всякакви повърхности. Позволява Ви да разтворите замърсявания, дори и най-упоритите, без да оставя зацапвания.
  • Предпазване на пластмаса: All Round Plastic Protectant е продукт, който осигурява перфектно почистване на повърхностите, предпазва ги, като предотвратява преждевременното стареене.
  • Почистване на прозорци: За идеално чисти и обезмаслени стъкла и кристали, решението е Glass Cleaner & Degreaser, който действа в дълбочина, елиминирайки всякакви мазнини и замърсявания.

Екстериорна обработка

Maniac Line предлага пълна гама продукти за екстериорна обработка.

  • Предизмиване: За перфектно предизмиване, Foam Gun Prewash е идеалният продукт. Може да се използва с пянообразуващ пистолет за високо налягане или ръчна помпа. За гуми и джанти предлагаме Wheel & Tyre Cleaner, предназначен за перфектна обработка. Ако желаете да премахнете най-упоритите замърсявания от гуми и джанти, използвайте All Purpose Cleaner.
  • Деконтаминация: Iron Remover е перфектният продукт за деконтаминация на джанти и каросерия от железни оксиди, които компрометират външния им вид и цвят. Допълнително, Water Spot Mineral Remover е специфичният деконтаминиращ продукт за безопасно отстраняване на петна от варовик, дори и най-упоритите, от всякакви повърхности.
  • Измиване: за тази фаза Maniac Line Ви предлага различни решения, като се започва с Neutral Foam Shampoo, неутрален шампоан, идеален за ръчно измиване или с пистолет за пяна. Благодарение на високото си ниво на омекотяване драстично намалява възможността от създаване на драскотини по време на ръчно измиване. Ако имате тъмна или фолирана кола, правилният продукт е Black & Wrap Shampoo, който измива и защитава черни, матови или фолирани автомобили. С действие против варовик, което също така предотвратява образуването му. И накрая, ако търсите и защитно действие, доверете се на Ceramic Shampoo, произведен със силициев диоксид (SiO2), който измива, запечатва и създава самопочистващ се водоотблъскващ защитен слой, способен да издържи до 90 дни и да запази чистотата по-дълго.
  • Полиране и Защита: Exterior Quick Detailer, професионално химическо чистене, способно да осигури максимален блясък и дълготрайна защита; Ceramic Ultra Speed ​​​​Wax, хидрофобна запечатваща спрей вакса със SiO2, която се свързва с повърхността, създавайки самопочистващ се защитен слой. Предпазва каросерията от мръсотия, вода и UV лъчи, оставяйки колата по-чиста и по-ярка до 4 месеца!
  • Завършек: All Round Plastic Protectant завършва външните пластмаси и да ги връща към първоначалния им блясък, без да ги полира, като създава защитен слой, който предпазва от стареене.

Maniac Line е идеален за всяко превозно средство!
Всички продукти на Maniac Line са лесни за използване и гарантират отличен резултат с пълна безопасност. Новите продукти на MAFRA са не само за почистване на автомобили, но са подходящи за всякакви превозни средства: мотоциклети, лодки, кемпери и велосипеди.