Професионална почистваща техника

Професионална почистваща техника


Чистотата
комфорт в двора, градината, автомобилание елиминираме прах, бактерии, плесени и др. вредни за здравето ни вещества от въздуха.

Механизираното почистване
е няколко пъти по-бързо и по-ефективно от ръчното. Така ние спестяваме време и усилие. На пазара има голямо разнообразие от почистваща техника, както и почистващи препарати. Тук е момента да обясним и разликите между битовата и професионална почистваща техника.

Професионалната почистваща техника е разработена така, че да можете лесно да достигате и най-труднодостъпните ъгълчета на обекта, който почиствате и то без да влагате много усилия и труд. По този начин Вие ще спестите време и нерви, тъй като няма да Ви се налага да почиствате ръчно между седалките на автомобила, трудно достъпните места в дома или офиса.

Най-общо казано, това е почистваща техника, която е предназначена да почиства на места, до които стандартните видове почистваща техника не могат да достигнат, както и места с голяма площ. Една от основните фирми в индустрията за почистване в глобално ниво е именно Lavor.

Дългосрочният им опит и успех на пазара е благодарение на постоянните усилия да предлагат добре проектирани продукти, които отговарят на нуждите на всички клиенти.

Lavor са специализирани в производството на машини и консумативи за миене под налягане със студена и гореща вода, (водоструйки, пароструйки), прахосмукачки (сухо и мокро, сухо, индустриални прахосмукачки), парогенератори и продукти за грижа за подове, скрубери и метачни машини.

Компетентността, опитът и стремежът към иновации правят продуктите на Lavor сред най-надеждните и ефективни, както за домашна така и за професионална употреба.